top of page
VALOESITYKSET
Anchor 1

VALOESITYKSET

Lumoavat, vaikuttavat ja dynaamisella musiikilla rytmitetyt valoesitykset luovat upean visuaalisen kokonaisuuden näyttävien pukujen hehkuessa mustavalon luomassa maailmassa. Musiikin tahtiin ja esiintyjien liikkeeseen tarkasti ohjelmoidut led-välineet maalaavat ilmaan kirkkaita värejä, kuvioita ja mm. toivomiasi logoja tai sloganeita, tuottaen valoesityksestä voimakkaan wow-elämyksen ja unohtumattoman kokemuksen!
 
_MKE4903.jpg

ESITYKSISSÄ YHDISTYVÄT

_MKE4598.jpg
Lumina Logo ruksi_edited.png

AMMATTITAITO

Valoesityksissä yhdistyvät kiehtovalla ja omaperäisellä tavalla näyttävä välinemanipulaatio,visuaaliset efektit, taidokkaat koreografiat sekä dynaaminen musiikki. Esityksissä voidaan nähdä myös huikeita akrobaattisia stuntteja sekä notkeusakrobatiaa.

Lumina Logo ruksi_edited.png
KOKEMUS
Valoartistit ovat oman alansa huippuja tuli- ja valotaiteen sekä notkeus-ja trikkausakrobatian saralla yli 17 vuoden kokemuksella. Esityksiä on nähty kansainvälisissä TV-lähetyksissä, kiertueilla, yksityistilaisuuksissa, varieteissa ja suurissa sirkusproduktioissa Abu Dhabista Singaporeen.
Lumina Logo ruksi_edited.png

WOW-ELÄMYS!

Valoesitykset ovat hehkuneet mm. Asian Games Launching seremoniassa Turkmenistanissa, Levin maailman cupissa, Pepsi-kiertueella, uuden vuoden gaalassa, Malediiveilla,  Suomen Jääkiekkogaalassa, Vuoden työpaikka - gaalassa, Messukeskus 100-vuotta tapahtumassa, Kauppalehden Option Gaalasssa, Vuoden toimisto - gaalassa 2017 sekä sadoissa yritystapahtumissa, konferensseissa sekä lanseerauksissa!

Lumina Logo ruksi_edited.png

INNOVAATIO!

Uuden ja innovatiivisen Visual poi-tekniikan avulla esitykseen voidaan yhdistää visuaaleja, värejä, grafiikoita sekä muotoja  - piirtämällä ne ilmaan erikoisvalmisteisilla välineillä! Logoja, sloganeita, valokuvia, yritysten nimiä, nimikirjaimia, muotoja, värejä tai esimerkiksi yrityksen koko graafinen ilme.

Vain mielikuvitus on rajana! 

TUTUSTU LUMOAVIIN ESITYKSIIN

FLASH

Energinen, mahtipontinen ja dynaaminen valoshow

3 - 10 artistia

2 - 14 min

Kustomoitavissa logoilla, sloganeilla ja esimerkiksi yrityksen graafisella ilmeellä.

Esitys koostuu useammasta soolo-, duo-, trio,- ja ryhmänumeroista (moduuleista). Esityksen kestoa ja sisältöä on näin ollen mahdollista muokata esiintyjämäärän ja toiveiden mukaan. 

SPECDRUM

Mahtipontinen ja näyttävä valospektaakkeli, joka on loistava yhdistelmä uusinta teknologiaa sekä lahjakkaita ammattiesiintyjiä. Esitys on tarkasti hiottu timantti Uniflow:n led show'ta ja Takomo-rumpuryhmän rumputaiturointia.

7 artistia

6 minuuttia

Kustomoitavissa logoilla, sloganeilla ja esimerkiksi yrityksen graafisella ilmeellä.

Esityskokonaisuus on suomalaista käsityötä sävellyksestä vaatetukseen!

C11A3C76-734D-4B21-AFC0-6E036F141D05.jpeg

UNIA

UNIA soveltuu erinomaisesti freestyle-pohjaiseen esiintymiseen yleisön joukossa!

3  artistia

Alue-esiintyminen 5 x 10 min tai sopimuksen mukaan

Ei kustomoitavissa logoilla

YHDISTÄ ESITYKSEEN MUKAAN

Lumina Logo ruksi.png

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tapahtumaasi unohtumaton WOW-elämys!

bottom of page