top of page
VALOESITYKSET
Anchor 1

VALOESITYKSET

Lumoavat, vaikuttavat ja dynaamisella musiikilla rytmitetyt valoesitykset luovat upean visuaalisen kokonaisuuden näyttävien pukujen hehkuessa mustavalon luomassa maailmassa. Musiikin tahtiin ja esiintyjien liikkeeseen tarkasti ohjelmoidut led-välineet maalaavat ilmaan kirkkaita värejä, kuvioita ja mm. toivomiasi logoja tai sloganeita, tuottaen valoesityksestä voimakkaan wow-elämyksen ja unohtumattoman kokemuksen!
 
_MKE4903.jpg

ESITYKSISSÄ YHDISTYVÄT

_MKE4598.jpg
Lumina Logo ruksi_edited.png

AMMATTITAITO

Valoesityksissä yhdistyvät kiehtovalla ja omaperäisellä tavalla näyttävä välinemanipulaatio, taidokkaat koreografiat, värien ja visuaalien loisto sekä dynaaminen musiikki. Esityksissä voidaan nähdä myös huikeita akrobaattisia stuntteja sekä notkeusakrobatiaa.

Lumina Logo ruksi_edited.png
KOKEMUS
Valoartistit ovat oman alansa huippuja tuli- ja valotaiteen sekä notkeus-ja trikkausakrobatian saralla yli 17 vuoden kokemuksella. Esityksiä on nähty kansainvälisissä TV-lähetyksissä, kiertueilla, yksityistilaisuuksissa, varieteissa ja suurissa sirkusproduktioissa Abu Dhabista Singaporeen
Lumina Logo ruksi_edited.png

WOW-ELÄMYS!

Valoesitykset ovat hehkuneet mm. Asian Games Launching seremoniassa Turkmenistanissa, Levin maailman cupissa, Pepsi-kiertueella, Egyptissä lomaresortin avajaisissa, Suomen Jääkiekkogaalassa, Vuoden työpaikka - gaalassa, Messukeskus 100-vuotta tapahtumassa, Kauppalehden Option Gaalasssa, Vuoden toimisto - gaalassa 2017 sekä sadoissa yritystapahtumissa, konferensseissa sekä lanseerauksissa!

Lumina Logo ruksi_edited.png

INNOVAATIO!

Uuden ja innovatiivisen Visual poi-tekniikan avulla esitykseen voidaan yhdistää visuaaleja, värejä, grafiikoita ja muotoja esityksiin - piirtämällä ne ilmaan erikoisvalmisteisilla välineillä!Logoja, sloganeita, valokuvia, yritysten nimiä, nimikirjaimia, muotoja, värejä tai esimerkiksi yrityksen koko graafinen ilme.Vain mielikuvitus on rajana! 

TUTUSTU LUMOAVIIN ESITYKSIIN

FLASH

Energinen, mahtipontinen, vauhdikas ja dynaaminen valoshow

3 - 6 artistia

5 minuuttia

Kustomoitavissa logoilla, sloganeilla ja esimerkiksi yrityksen graafisella ilmeellä.
 

Tarkasti koreografioitu ja ohjelmoitu esitys, joka sisältää ns. valoesitysten kohokohdat. Esityskokonaisuutta ei voi räätälöidä / muuttaa.

GLOW

Vauhdikas, lumoava ja näyttävä valoshow.

3 - 10 artistia

2 - 18 minuuttia 

Kustomoitavissa logoilla, sloganeilla ja visuaaleilla.

 

Esitys koostuu useammasta eri duo-, trio - & ryhmänumeroista. Esitykseen voidaan lisätä myös akrobatiaa sekä laserit, ja se voidaan  yhdistää muihin kokonaisuuksiin.

SPECDRUM

Mahtipontinen ja näyttävä valospektaakkeli, joka on loistava yhdistelmä uusinta teknologiaa sekä lahjakkaita ammattiesiintyjiä. Esitys on tarkasti hiottu timantti Uniflow:n led show'ta ja Takomo-rumpuryhmän rumputaiturointia.

7 artistia

6 minuuttia

Kustomoitavissa logoilla, sloganeilla ja esimerkiksi yrityksen graafisella ilmeellä

C11A3C76-734D-4B21-AFC0-6E036F141D05.jpeg

UNIA

Näyttäviä asuja ja taidokasta välinekäsittelyä.

 

UNIA soveltuu erinomaisesti freestyle-pohjaiseen esiintymiseen yleisön joukossa!

3 artistia 

3 min / 6 min tai freestyle-esitys sopimuksen mukaan

Ei logokustomointia.

YHDISTÄ ESITYKSEEN MUKAAN

Lumina Logo ruksi.png

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tapahtumaasi unohtumaton wow-elämys!

bottom of page