Niko%20Hehku_edited.jpg

UniFlown vangitseva tulishow on mahtipontinen, elokuvamaisilla musiikeilla höystetty, esitys, joka sisältää kansainvälisesti pitkälle hiottua tulitaidetta.Uniflown esityksissä yhdistyvät tulitaiteilijoiden välinehallinta, dynaaminen musiikki, show, pyrot. Esityksiin voidaan yhdistää myös huikeita akrobaattisia stuntteja sekä notkeusakrobatiaa.

 

UniFlown artistit ovat oman alansa huippuja tuli- ja valotaiteen sekä notkeus-ja trikkausakrobatian saralla yli 17 vuoden kokemuksella. Esityksiä on nähty kansainvälisissä TV-lähetyksissä, kiertueilla, yksityistilaisuuksissa, varieteissa ja suurissa sirkusproduktioissa mm. Abu Dhapissa, Kiovassa, Singaporessa, Yhdysvalloissa, Azerbadjanissa, Turkissa, Münchenissä, Portugalissa, Itävallassa sekä Israelissa. Uniflown tuliesitykset palavat kirkkaalla liekillä niin yritystapahtumissa, festivaaleilla, gaaloissa kuin häissäkin. 

 

Kaikkiin tulishow esityksiin voidaan lisätä pyrotekniikkaa ja erikoistehosteita aina ilotulitukseen asti. Ota yhteyttä niin keskustellaan erilaisista tavoista tehdä tulishowsta entistäkin näyttävämpi.

UNIFLOW TULISHOW

TULEN SYLEILY

Etenkin hääjuhliin suunniteltu "Tulen Syleily" on liekehtivän herkkä tuliesitys, jonka tunnelmallinen musiikki sitoo kauniin

ja taidokkaan välineosaamisen näyttäväksi sekä monipuoliseksi kokonaisuudeksi.

Esitys soveltuu niin yritysjuhliin, häihin, gaaloihin kuin tunnelman tuojaksi hämärtyvään iltaan.

Pst. Esiintyvä pari vietti juuri omaa 10-vuotishääpäiväänsä!

tulenmakuu.jpg