top of page
TULIESITYKSET
Lumina Logo ruksi.png

TULIESITYKSET

Kansainvälisillä lavoilla esiintyvän UniFlown tuliesityksissä yhdistyvät kiehtovalla ja omaperäisellä tavalla näyttävä välinemanipulaatio, taidokkaat koreografiat sekä dynaaminen musiikki. Esityksissä voidaan nähdä myös huikeita akrobaattisia stuntteja sekä notkeusakrobatiaa. 

Fire show
Lumina Logo ruksi.png

AMMATTITAITO

UniFlown artistit ovat oman alansa huippuja tuli- ja valotaiteen sekä notkeus-ja trikkausakrobatian saralla yli 17 vuoden kokemuksella.

Lumina Logo ruksi.png
KOKEMUS
Esityksiä on nähty kansainvälisissä TV-lähetyksissä, kiertueilla, yksityistilaisuuksissa, varieteissa ja suurissa sirkusproduktioissa
 mm. Abu Dhapissa, Kiovassa, Singaporessa, Yhdysvalloissa, Azerbadjanissa, Turkissa, Münchenissä, Portugalissa, Itävallassa sekä Israelissa. 
Lumina Logo ruksi_edited.png

WOW-ELÄMYS!

Kaikkiin tulishow esityksiin voidaan lisätä pyrotekniikkaa ja erikoistehosteita kininöivään spektaakkeliin asti. Ota yhteyttä niin keskustellaan erilaisista tavoista tehdä tulishowsta entistäkin näyttävämpi.

Lumina Logo ruksi_edited.png

INNOVAATIO!

Uuden ja innovatiivisen Visual poi-tekniikan avulla esitykseen voidaan yhdistää visuaaleja, värejä, grafiikoita ja muotoja esityksiin - piirtämällä ne ilmaan erikoisvalmisteisilla välineillä!

Logoja, sloganeita, valokuvia, yritysten nimiä, nimikirjaimia, muotoja, värejä tai esimerkiksi yrityksen koko graafinen ilme!

KIPINÖIVÄT KOKONAISUUDET

UNIFLOW TULISHOW

UniFlown tulishow on mahtipontinen elokuvamaisilla musiikeilla höystetty esitys, joka sisältää kansainvälisesti pitkälle hiottua tulitaidetta. 

3 - 12 artistia

5 - 15 minuuttia

Lisää kipinöivä ja unohtumaton pyrofinaali

Kustomoitavissa logoilla, sloganeilla ja teksteillä!


Yhdistettävissä muihin esityskokonaisuuksiin

TULEN SYLEILY 

Tulen Syleily on romanttinen ja liekehtivän herkkä miehen ja naisen tuliduoesitys, joka soveltuu erinomaisesesti häihin sekä tunnelman tuojaksi hämärtyvään iltaan.

2 artistia

5 - 12 minuuttia

Kustomoitavissa esimerksi hääparin nimillä.

SHOW EFEKTIT
Näyttävät finaalit ja kohokohdat tuliesityksiin!

GALLERIA

bottom of page