top of page

UNIFLOW & TAKOMO

0F2B2177_edited.jpg
SpecDrum logo sininen taustaton.png

Specdrum on mahtipontinen ja näyttävä valospektaakkeli, joka on loistava yhdistelmä uusinta teknologiaa sekä lahjakkaita ammattiesiintyjiä. Esitys on tarkasti hiottu timantti Uniflow:n led show'ta ja Takomo-rumpuryhmän rumputaiturointia.

B60R20 B255G255_Kapeakenno_light.jpg
Lumina Logo ruksi_edited.png

AMMATTITAITO

SpecDrumin musiikki on sävelletty ja tuotettu juuri SpecDrumia varten niin, että esityksen koreografia on suunniteltu yhdessä musiikin sävellysprosessissa.

 

Ohjelmointi ja esityksen grafiikat ovat tuotettu juuri SpecDrumiin.

 

Vaatteet ovat täysin suomalaista käsityötä.

Lumina Logo ruksi_edited.png

HUIPPUTEKNOLOGIAA

Valoshow pohjautuu pixel-led tekniikkaan, jonka voimin erikoisvalmisteiset ohjelmoidut välineet piirtävät ilmaan värejä, muotoja ja kuvioita muodostaen elämyksen yhdessä musiikin kanssa, joka on sävelletty ja sovitettu juuri specdrumia varten. Esityksen jokainen sekunti, väri, liike, kuvio sekä musiikin nyanssi on otettu tarkasti huomioon ja ohjelmoitu tiukaksi paketiksi. ​

Lumina Logo ruksi_edited.png

KOKEMUS!

SpecDrum-esiintyjät ovat alansa ammattilaisia jo yli vuosikymmenen kokemuksella. Esityksiä on nähty kansainvälisillä lavoilla, TV-lähetyksissä sekä produktioissa. 
Esiintyjillä on myös esittävän taiteen korkeakoulutus.

Lumina Logo ruksi_edited.png

WOW-ELÄMYS!

Esityksen logofinaali toteutetaan spektaakkelimaisesti seitsemän esiintyjän pixelvälineiden voimin ja se on mahdollista kustomoida asiakkaan/tilaajan/tapahtuman logoilla, visuaaleilla ja sloganeilla, ja näin nostaa asiakkaan brändi mukaan esitykseen.

KATSO PROMOOTIOVIDEO

YHDISTÄ ESITYKSEEN MUKAAN

bottom of page