top of page
Lumina Logo ruksi.png

Valoshow

FLASH

Kansikuva.jpg

Energinen, mahtipontinen sekä näyttävä valoshow

- FLASH- 

valaisee lavan kokonaisuudella, jossa yhdistyvät huipputeknologia, taitava sirkustaide sekä dynaaminen musiikki! 

IMG_4088 (1)_edited.jpg

ESITYKSESSÄ YHDISTYVÄT

_MKE4598.jpg
_edited.png

VALOSHOW

FLASH-valoesitys koostuu erilaisista valovälineistä sekä yhteensovitetuista soolo-, duo-, trio,- ja ryhmänumeroista (moduuleista). Esityksen kestoa on näin ollen mahdollista muokata esiintyjämäärän ja toiveiden mukaan. 

Kesto: 2,5 min - 14 min

Artistit: 3 - 10 hlö

_edited.png

INNOVAATIO!

Uuden ja innovatiivisen Visual poi-tekniikan avulla esitykseen voidaan yhdistää visuaaleja, värejä, grafiikoita ja muotoja esityksiin - piirtämällä ne ilmaan erikoisvalmisteisilla välineillä! Esitykseen voidaan ohjelmoida logoja, sloganeita tai esimerkiksi yrityksen koko graafinen ilme.

Lumina Logo ruksi_edited.png

WOW-ELÄMYS!
Valoshow on hehkunut mm. Asian Games Launching seremoniassa Turkmenistanissa, Malediiveilla uuden vuoden gaalassa, Suomen Jääkiekkogaalassa 2019, Vuoden työpaikka - gaalassa 2019, Messukeskus 100-vuotta tapahtumassa, Kauppalehden Option Gaalasssa 2018, Vuoden toimisto -gaalassa 2017 sekä sadoissa yritystapahtumissa

Lumina Logo ruksi_edited.png
KOKEMUS
UniFlown artistit ovat oman alansa huippuja tuli- ja valotaiteen sekä notkeus-ja trikkausakrobatian saralla yli 17 vuoden kokemuksella. Esityksiä on nähty kansainvälisissä TV-lähetyksissä, kiertueilla, yksityistilaisuuksissa, varieteissa ja suurissa sirkusproduktioissa Abu Dhabista Singaporeen!

VAIKUTTAVIA LISÄEFEKTEJÄ ESITYKSIIN!

PROMOOTIOVIDEO

GALLERIA

Lumina Logo ruksi.png

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tapahtumaasi unohtumaton wow-elämys!

bottom of page