LUMINA PRODUCTIONS TIETOSUOJASELOSTE

Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoa siitä mitä henkilötietoja keräämme, millä periaatteilla tietojasi käsittelemme, sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien. Noudatamme EU:n tietosuoja-asetusta (EU 2016/679) EU:n alueella.

 

Lumina Productions -yrityksen henkilöstö käsittelee sinua koskevaa henkilötietoa tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön ja asetusten mukaisesti, joten pyydämme sinua lukemaan tämän tietosuojaselosteen huolellisesti. Saatamme myös tehdä päivityksiä tähän tietosuojaselosteeseen lainsäädännön ja asetusten muuttuessa tai toimintamme kehittyessä. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista www-sivuillamme ja tiedotamme muutoksista henkilöille, jotka ovat markkinointi- ja asiakasrekisterissämme.


Käyttämällä palvelujamme, verkkosivustoamme tai ottamalla meihin yhteyttä, hyväksyt, että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, emme pysty palvelemaan sinua.

 

MIHIN TARKOITUKSEEN HENKILÖTIETOJANI KERÄTÄÄN JA KÄSITELLÄÄN?

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin. Käyttötarkoituksia ovat:

Asiakasviestintä ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen

Tarjoomamme kohdentaminen

Verkkosivujemme kehittäminen

Sopimusvelvoitteiden ja tarjoustoiminnan toteuttaminen

Oikeudellisten velvoitteiden ja vaateiden täyttäminen

Liiketoimintamme kehittäminen


MITÄ HENKILÖTIETOJA MINUSTA KERÄTÄÄN JA MITKÄ OVAT TIEDON LÄHTEET?

Keräämme sinua koskevia henkilötietoja, kun olet yhteydessä Lumina Productions – yrityksen henkilökuntaan tai kun käytät www-sivujamme tai käytät palvelujamme tai osallistut tapahtumiimme. Tämän lisäksi saatamme kerätä tietoja julkisista lähteistä ja rekistereistä.


Keräämme ja analysoimme tietoa verkkosivustomme kävijä- ja käyttäytymisdataa Zoho CRM sekä Wix Accend -markkinointiautomaatiojärjestelmillämme, sekä Google Analytics -palvelulla, jotta voisimme kehittää palvelujamme, www-sivujamme, asiantuntijasisältöjämme ja tapahtumiamme asiakaslähtöisemmiksi. Arvostamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä.
Emme kerää ja tallenna esimerkiksi poliittista, uskonnollista, terveydellistä tai muita näihin rinnastettavia henkilökohtaisia tietoja.

Tyypillisesti saatamme saada sinulta seuraavia tietoja:

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

IP-osoitteet

Edustamasi yrityksen osoitetiedot

Titteli tai toimenkuva

Kiinnostuksen kohteesi ja ostohistoria

Toimintasi www-sivuillamme

Julkisista lähteistä kerättävät tiedot:

Käytössäsi olevien sosiaalisen median tilien käyttäjänimet

Yrityksesi Y-tunnus

Yrityksesi osoite- ja sijaintitiedot

Yrityksesi tiedotteet ja uutiset

Suostumuksellasi käsiteltävät muut tiedot:

Sinulle kohdistettava sähköpostimarkkinointi

Kiinnostuksen kohteesi ja toimintasi www-sivuillamme

Www-sivujen kautta tilaamasi sisällöt ja siihen liittyvä toiminta

Järjestämiemme tapahtumien ilmoittautumiset sekä tapahtumaan liittyvä toiminta

Tilaamasi uutiskirjeet

 

Tietoja kerätään: 

verkkosivuilla olevien lomakkeiden kautta, jonka käyttäjä itse täyttää

Asiakkaalta itseltään sähköpostitse tai puhelimitse, perustuen olemassa olevaan asiakassuhteeseen

Asiakkaalta itseltään henkilökohtaisen tapaamisen yhteydessä, perustuen asiakasprospektisuhteen aloitukseen

Erillisten kampanjasivujen kautta, jossa käyttäjä itse täyttää lomakkeen.

EVÄSTEIDEN KERÄÄMINEN?

Keräämme verkkosivustollamme tietoa käyttäjistä. Nämä evästeisiin perustuvat tiedot voivat olla mm. sivustolla tehtyjä toimintoja, sivuvierailuita tai tietoa käyttäjän käyttämistä laitteista. Evästeet ovat käyttäjäkohtaisia, mutta käyttäjää ei voida tunnistaa näiden perusteella, ellei käyttäjä ole itse antanut lisätietoja esimerkiksi lomakkeen kautta. Käyttäjä voi itse vaikuttaa evästeiden käyttöön oman selaimen asetuksien kautta sekä esimerkiksi tyhjentää selaimen evästetiedot.

Käytämme evästeisiin perustuvaa tietoa mm. uudelleenmarkkinoinnissa sekä verkkosivuston vierailijoille näytettävässä sisällössä. Lisäksi keräämme tietoa verkkosivuston analytiikkaa varten. Näiden tavoitteena on tarjota verkkosivuston vierailijoille mahdollisimman hyvä kokemus verkkosivustosta sekä kohdennettua viestintää omien kiinnostuksen kohteiden perusteella. Käyttämiämme palveluita ovat mm. Googlen palvelut (Googlen mainonta ja Google Analytics) sekä sosiaalisen median palvelut (esim. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube)


MIKÄ ON PERUSTEENA TIETOJESI TALLENTAMISEEN?

Huolehdimme siitä, että meillä on aina EU:n asetuksen edellyttämä peruste henkilötietojesi käsittelemiselle. Saatamme käsitellä henkilötietojasi usealla eri perusteella.

Käsittelemme tietojasi sopimuksen täytäntöön panemiseksi - artiklan 6, 1b nojalla, kun toimimme yritystemme välisen sopimuksen velvoittamana. Olet mahdollinen tai nykyinen asiakkaamme ja tarjoamme palvelujamme sinulle. Tästä syystä käsittelemme henkilötietojasi oikeutetun etumme - artiklan 6, 1f nojalla. Oikeutettu etumme on palveluidemme tarjoaminen sekä liiketoimintamme harjoittaminen ja kehittäminen.

Sinuun kohdistuvista tiedoista, johon olet antanut meille suostumuksesi, käsittelemme - artiklan 6, 1a nojalla.


EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUS (EU) 2016/679 – artikla 6

 

KUKA KÄSITTELEE TIETOJANI JA LUOVUTETAANKO NIITÄ KOLMANSILLE OSAPUOLILLE?

Pääsääntöisesti markkinointi- ja asiakasrekisterissämme olevia henkilötietojasi käsittelee Lumina Productions henkilöstö liiketoimintaan liittyviä tehtäviään suorittaessaan. Saatamme ulkoistaa osan henkilötietojen käsittelystä, kuten osia henkilötietojen tallennukseen ja käsittelyyn liittyvistä tietojärjestelmistä. Huolehdimme tällöin muun muassa sopimuksin siitä, että tietojesi luottamuksellisuus säilyy ja tietoja käsitellään myös muutoin lainmukaisesti. Teemme tällöin tietosuojasopimukset ulkoistuskumppanimme kanssa. Saatamme myös luovuttaa tietoja muutoin sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi taikka lain tai toimivaltaisen viranomaisen sitä edellyttäessä. Saatamme myös luovuttaa tietojasi, mikäli olisimme osallisena yritys- tai liiketoimintakaupassa. Lumina Productions ei käy kauppaa henkilötiedoilla eikä luovuta niitä liiketoimintaan liittymättömille kolmansille osapuolille.


LUOVUTETAANKO TIETOJANI EU:N ULKOPUOLELLE?

Henkilötietosi tallennetaan rekistereihin, jotka ovat EU:n tietosuoja-asetuksen piirissä. Mahdolliset muut luovutukset EU:n ulkopuolelle koskevat pääsääntöisesti tilanteita, jossa käyttämiemme järjestelmien palvelimet sijaitsisivat EU:n ulkopuolella. Mikäli näin tapahtuisi, huolehdimme siitä, että tietojesi käsittely, siirto ja tallennus toteutetaan lain edellyttämin perustein ja riittävin suojamekanismein.


KAUANKO HENKILÖTIETOJANI SÄILYTETÄÄN?

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista tietojen käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai asetus vaatii. Henkilötietojen säilytysajat voivat kuitenkin vaihdella käyttötarkoituksesta ja tilanteesta riippuen. Mahdollisen asiakkaan tietoja säilytetään muutamasta viikosta useisiin kuukausiin jopa vuosiin. Asiakkaamme tietoja säilytämme niin kauan kuin asiakkuus on aktiivinen.


MITEN TIETOJANI SÄILYTETÄÄN JA SUOJATAAN?

Tietojasi säilytetään palveluntarjoajamme palvelimilla sekä pilvipalveluissa, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina, eikä niitä ilmaista muille, kuin niitä työssään tarvitseville taikka luottamuksellisesti ja rajoitetusti palvelusopimusten ja tietosuojasopimusten perusteella toimittajillemme. Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin. Kaikki käyttämämme palveluntarjoajat noudattavat EU:n tietosuojaperiaatetta.

Alla lista käyttämistämme palveluntarjoajista sekä linkit heidän omiin tietosuojaperiaatteisiinsa.

Zoho CRM

Dropbox

Wix Accend

Datarto MLK-15 laskutusohjelma


TIETOJEN ANTAMINEN

Jos et halua antaa henkilötietojasi tai salli tietojesi käsittelyä, emme pysty palvelemaan sinua ja täyttämään toimintamme tarkoitusta. Niinpä jos et halua, että käsittelemme tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, pyydämme, että et toimita meille mitään tietoja.

Mikäli käytät palvelujamme, jotka edellyttävät rekisteröitymistä, velvoitamme, että rekisteröidyt palveluihimme oikeilla tiedoillasi.


KÄYTETÄÄNKÖ VERKKOSIVULLA EVÄSTEITÄ JA MITÄ NE OVAT?

Käytämme evästeitä verkkosivuillamme, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen sivuston kävijälle. Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Verkkosivuston käyttäjä voi antaa suostumuksensa tai kieltää evästeiden käytön verkkoselaimensa asetuksista. Useimmat verkkoselaimet sallivat evästeet automaattisesti. Sallimalla evästeet voimme kehittää www-sivujamme ja tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttäjä- asiakaskokemuksen. Evästeiden avulla voit käyttää sivuillamme olevia toimintoja ja päästä käsiksi myös suojattuihin ja rekisteröityihin osiin. Jos evästeiden käyttö on estetty, tietyt sivustosi osat eivät välttämättä toimi oikealla tavalla.
Hyödynnämme evästeitä palveluidemme ja verkkosivustomme kehittämiseksi, verkkosivuston käytön analysoimiseksi, sekä markkinoinnin kohdentamiseksi ja optimoimiseksi. Evästeet antavat meille tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoamme. Evästeitä käytämme myös verkkoympäristömme teknisen toimivuuden varmistamiseksi ja ylläpitämiseksi.


MILLAISIA OIKEUKSIA JA VAIKUTUSMAHDOLLISUUKSIA MINULLA ON?


Suostumuksen peruuttaminen
Mikäli käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen ilmoittamalla siitä meille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen katra@luminaproductions.fi

 

Pääsy tietoihin
Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja sekä saada tietää mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme. Lisäksi sinulla on oikeus saada täydentäviä tietoja henkilötietojesi käsittelyn perusteista. (Artikla 15)

Oikeus saada virheet korjatuksi
Sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme sinua koskevat virheelliset tai vanhentuneet taikka muuten puutteelliset henkilötiedot. (Artikla 16)


Oikeus kieltää suoramarkkinointi
Voit kieltää henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksia varten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen katra@luminaproductions.fi

Oikeus vastustaa käsittelyä
Mikäli käsittelemme henkilötietojasi yleisen edun taikka oikeutetun etumme perusteella, sinulla on oikeus vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä siltä osin, kuin käsittelylle ei ole olemassa sellaista huomattavaa syytä, joka syrjäyttäisi sinun oikeutesi taikka käsittely ei ole tarpeen oikeudellisen vaateen hoitamiseksi. Huomaathan, että tässä tilanteessa emme todennäköisesti pysty palvelemaan enää sinua. (Artikla 21)


Oikeus rajoittaa käsittelyä
Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä. (Artikla 18)

Oikeus saada tiedot siirretyksi
Mikäli olemme käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi, sinulla on oikeus saada meille tai toiselle palveluntarjoajalle sähköisesti toimittamasi tiedot yleisesti käytetyssä muodossa. (Artikla 20)

 

MITEN VOIN TOTEUTTAA OIKEUTENI?

Voit toteuttaa edellä kuvatut oikeutesi ottamalla meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen katra@luminproductions.fi Pyydämme sinua samalla mainitsemaan nimesi, e-mail osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä yrityksesi. Sinun on myös varauduttava todistamaan henkilöllisyytesi, jotta voimme varmistaa, että käsittelymme kohdistuu oikeaan henkilöön.

Mikäli katsot, että henkilötietojesi käsittely ei ole lainmukaista, voit myös tehdä valituksen toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle. Suomessa valvova viranomainen on Tietosuojavaltuutetun toimisto.

 

TIETOSUOJASELOSTEEN PÄIVITTÄMINEN

Saatamme tehdä päivityksiä tähän tietosuojaselosteeseen toimintamme taikka tietosuojaperiaatteidemme muuttuessa. Päivitykset voivat tulla ajankohtaisiksi myös asetusten muuttuessa. Muutokset tulevat voimaan, kun olemme julkaisseet päivitetyn tietosuojaselosteen. Pyydämmekin sinua siitä syystä tutustumaan tämän tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisin väliajoin. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista www-sivuilla ja tiedotamme muutoksista sähköpostitse suoraan niille, jotka ovat markkinointi- ja asiakasrekisterissämme.


MIHIN VOIN OTTAA YHTEYTTÄ TIETOSUOJA-ASIOISSA?

Markkinointi- ja asiakasrekisteriä koskevat asiat ja yhteydenotot
Lumina Productions
Katra Solopuro
0403514136
katra@luminaproductions.fi

Kaikki henkilötietoihin liittyvät oikaisupyynnöt, muutospyynnöt ja tietopyynnöt pyydämme toimittamaan aina sähköpostiin katra@luminaproductions.fi

LASKUTUS

Riitta Virtanen +358505528773

riitta.virtanen@pp9.inet.fi 

ESITYSTIEDUSTELUT JA LUMINA STUDION VARAUKSET

Katra Solopuro +358403514136

katra@luminaproductions.fi

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

YRITYSTIEDOT

Lumina Productions

Rantatie 27, 13300 Hämeenlinna, Finland
Y-Tunnus 1995231-9

TIETOSUOJASELOSTE