top of page
Lumina Logo ruksi.png

Valoshow

FLASH

_MKE4687_logolla_1.jpg
UniFlow'n uusi ja räjähtävä valoshow FLASH!

Energinen, mahtipontinen sekä näyttävä valoshow, Flash, valaisee lavan kokonaisuudella, jossa yhdistyvät huipputeknologia, taitava sirkustaide sekä dynaaminen musiikki! 


 
_MKE4903.jpg

FLASH-ESITYKSESSÄ YHDISTYVÄT

_MKE4598.jpg
Lumina Logo ruksi_edited.png

VALOSHOW

Esitys on kolmen artistin tiukasti koreografioitu ja ohjelmoitu 5 min pituinen räjähtävä kokonaisuus, joka sisältää ns. valoesitysten kohokohdat. Esityskokonaisuus ei ole kustomoitavissa.
J
os etsit pidempää valoesitystä,

ks. Glow show! 

INNOVAATIO!

Uuden ja innovatiivisen Visual poi-tekniikan avulla esitykseen voidaan yhdistää visuaaleja, värejä, grafiikoita ja muotoja esityksiin - piirtämällä ne ilmaan erikoisvalmisteisilla välineillä!Logoja, sloganeita, muotoja, värejä tai esimerkiksi yrityksen koko graafinen ilme.

Lumina Logo ruksi_edited.png
Lumina Logo ruksi_edited.png

WOW-ELÄMYS!

Valoesitykset ovat hehkuneet mm. Asian Games Launching seremoniassa Turkmenistanissa, Levin maailman cupissa, Pepsi-kiertueella, Egyptissä lomaresortin avajaisissa, Suomen Jääkiekkogaalassa, Vuoden työpaikka - gaalassa, Messukeskus 100-vuotta tapahtumassa, Kauppalehden Option Gaalasssa, Vuoden toimisto - gaalassa 2017 sekä sadoissa yritystapahtumissa, konferensseissa sekä lanseerauksissa!

Lumina Logo ruksi_edited.png
KOKEMUS
Valoartistit ovat oman alansa huippuja tuli- ja valotaiteen sekä notkeus-ja trikkausakrobatian saralla yli 17 vuoden kokemuksella. Esityksiä on nähty kansainvälisissä TV-lähetyksissä, kiertueilla, yksityistilaisuuksissa, varieteissa ja suurissa sirkusproduktioissa Abu Dhabista Singaporeen

VAIKUTTAVIA LISÄEFEKTEJÄ!

PROMOOTIOVIDEO

Lumina Logo ruksi.png

GALLERIA

Lumina Logo ruksi.png
bottom of page