Lumina Logo ruksi.png

VALOESITYKSET

Valoesitykset ovat näyttäviä ja mahtipontisia kokonaisuuksia, jotka luovat lumoavan kokonaisuuden  erilaisten led-välineiden maalatessa kuvioita ja värejä ilmaan.
IMG_4088%25252520(1)_edited_edited_edite
Lumina Logo ruksi.png

UNIFLOW 

Kansainvälisillä lavoilla esiintyvän UniFlown esityksissä yhdistyvät kiehtovalla ja omaperäisellä tavalla näyttävä välinemanipulaatio, taidokkaat koreografiat sekä dynaaminen musiikki. Esityksissä voidaan nähdä myös huikeita akrobaattisia stuntteja sekä notkeusakrobatiaa.
UniFlown artistit ovat oman alansa huippuja tuli- ja valotaiteen sekä notkeus-ja trikkausakrobatian saralla yli 17 vuoden kokemuksella. Esityksiä on nähty kansainvälisissä TV-lähetyksissä, kiertueilla, yksityistilaisuuksissa, varieteissa ja suurissa sirkusproduktioissa Abu Dhabista Singaporeen
Uuden Graphic Led-tekniikan avulla esitykseen voidaan yhdistää visuaaleja, värejä, grafiikoita ja muotoja esityksiin - piirtämällä ne ilmaan erikoisvalmisteisilla välineillä! Logoja, sloganeita, valokuvia, yritysten nimiä, hääparin nimikirjaimia, muotoja, värejä, tribaaleja...Vain mielikuvitus on rajana! 
Takuuvarma WoW-efekti!  
GLOW SHOW on hehkunut mm. Asian Games Launching seremoniassa Turkmenistanissa, Egyptissä lomaresortin avajaisissa, Suomen Jääkiekkogaalassa 2019, Vuoden työpaikka - gaalassa 2019, Messukeskus 100-vuotta tapahtumassa, Kauppalehden Option Gaalasssa 2018, Vuoden toimisto -gaalassa 2017 sekä sadoissa yritystapahtumissa
Katra_Glow_5_logo_edited_edited.jpg
UNIA1.JPEG
Unia5_edited.jpg

UNIA toteuttaa upeasti improvisoituja esityksiä, jonka monipuoliset asut ja välineet takaavat näyttävän kokonaisuuden.

Esitykset voidaan räätälöidä suuren luokan lavaesiintymisistä intiimimpiin yksityistilaisuuksiin ja toteutetaan 2-4 hengen kokoonpanoilla. Show´t sopivat erinomaisesti monen tyylisiin tapahtumiin oli kyseessä sitten yökerho, yksitysitilaisuus tai massatapahtuma.

Unialla on vahva vannetanssi- ja esiintymiskokemus jo 10 vuoden takaa. He ovat esiintyneet lukuisissa pienemmän ja suuremman luokan tapahtumissa ympäri Suomen esim. Särkänniemen Karmiva Karnevaali 2017-2019, SHIFT Business Festival 2019, lukuisissa Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneen elektronisen musiikin festivaaleissa toimiessaan Future Bass organisaation resident- esiintyjinä. Ryhmän jäsenet ovat myös opettaneet vannetanssia eri työpajoissa sekä vannetapahtumissa vuosien varrella.

Lumina Logo ruksi.png

UNIA