NEW SHOW OUT NOW

SpecDrum logo sininen taustaton.png

UNIFLOW & TAKOMO

TEKNISET VAATIMUKSET

SPECDRUM

 

Specdrum on mahtipontinen ja näyttävä valospektaakkeli, joka on loistava yhdistelmä uusinta teknologiaa, lahjakkaita muusikkoja sekä ammattiesiintyjiä. Esitys on tarkasti hiottu timantti uniflow:n valosirkusta ’glow show:ta’ ja takomo-rumpuryhmän rumputaiturointia.

 

Show pohjautuu pixel-led tekniikkaan, jonka voimin
erikoisvalmisteiset ohjelmoidut välineet piirtävät ilmaan värejä, muotoja ja kuvioita muodostaen elämyksen yhdessä musiikin kanssa, joka on sävelletty ja sovitettu juuri specdrumia varten. Esityksen jokainen sekunti, väri, liike, kuvio sekä musiikin nyanssi on otettu tarkasti huomioon ja ohjelmoitu tiukaksi paketiksi.

Esityksen kokonaiskesto on 6 minuuttia ja koostuu seitsemästä artistista. Myös rumpaleilla on käsissään erikoisvalmisteiset pixel-led rumpukapulat. Esityksen logofinaali toteutetaan siis spektaakkelimaisesti seitsemän esiintyjän pixelvälineiden voimin ja se on mahdollista kustomoida asiakkaan/tilaajan/tapahtuman logoilla, visuaaleilla ja sloganeilla, ja näin nostaa asiakkaan brändi mukaan esitykseen.

Esitys soveltuu erittäin hyvin vahvaksi tapahtuman aloitusnumeroksi tai tilaisuuden loppuhuipennukseksi.


Specdrumia on mahdollista vieläkin kasvattaa yhdistämällä mukaan laserit, jolloin valovoimaisuudella voidaan täyttää suuretkin areenat

    SHOW INFO    

 
LAVAN KOKO
6 x 8 m
KESTO
7 artistia
ESIINTYJÄT
7 artistia
TILAKORKEUS
3 m

TEKNINEN INFO

OTA YHTEYTTÄ
Katra@luminaproductions.fi
+358403514136

OTA YHTEYTTÄ

LISÄÄ LOGOSI!

LISÄÄ LOGOSI!

LISÄÄ LASERIT