studio.jpg

Lumina Studio on flow -taiteen kehittämiseen perustettu sirkus - ja tanssisali, joka sijaitsee Suomen trikoon vanhassa tehdasrakennuksessa, Tampereen keskustan lähistöllä Onkiniemessä - heti Särkänniemen naapurissa.

- Lisää workshopi ym.

Onko sinulla tarvetta harjoitustilalle tai satunnaisille harjoitusajoille? Ota yhteyttä

katra@luminaproductions.fi

LISÄINFOA SALISTA

Salin koko:

87 neliötä

Korkeus:

3 m - 4,5 m 

Varustelu: 

1 ilma-akrobatia riggauspiste, 

Peilit  4 m x 2m sekä 2m x 2 m

Venyttelypiste

Äänentoisto

Oleskelualue:

Sohvat, sohvapöytä ja jääkaappi.

Keittiönurkka: Kahvinkeitin, vedenkeitin sekä mikro

Käytävältä löytyvät wc:t sekä suihku.

UUTTA! LUMINA ONLINE- STUDIO

Mahdollisuus vuokrata studiotilaa online-opetusta tai opetusvideoiden -tekoa varten! Vuokrahinta sisältää yksinkertaisen kuvaussetin:
Studiotaustan

Äänitysmikrofonin (ios/android)

Jalustan puhelimelle
Studiovalot

Edullinen mahdollisuus luoda online-materiaalia helposti!

TULEVAT KURSSIT

Pyörähdä vannetanssin maailmaan!

Jatkuvasti suosiotaan kasvattava vannetanssi on luova tapa kehittää koordinaatiota, polttaa kaloreita, metsästää keskivartalon syviä lihaksia sekä pitää hauskaa.

Workshopissa et tarvitse aiempaa kokemusta vanteen pyörityksestä vaan lähdemme liikkeelle pyörityksen alkeista. Tyylejä on yhtä monta kuin pyörittäjiäkin, siksi vannetanssi sopiikin kaikille.

Kurssin aikana on mahdollisuus kokeilla myös pimeässä välkkyviä led-vanteita, jotka piirtävät ilmaan kuvioita ja värejä sekä tulivannetta (ilman tulia).

Kurssiin sisältyvät lainavanteet tuntien ajaksi!

Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse:
katra@luminaproductions.fi

Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse:

katra@luminaproductions.fi

Kesto:1 h x 4

Aika: 9.9-30.9.2020 klo 18-19

Hinta: 45 € (Lasku)

Paikka: Lumina Studio. Onkiniemenkatu 2, 33230 Tampere. Rappu C8.

Etsitkö uutta mielenkiintoista harrastusta syksyksi?

Tule kokeilemaan tulipoin alkeita!

Poin pyöritys on loistava tapa liikkua, parantaa koordinaatiokykyä, keskittymistä, tasapainoa sekä pitää hauskaa ja tuli itsessään on näyttävä sekä hypnotisoiva elementti!

Poi on alun perin lähtöisin Maorien rituaalitansseista, mutta se tunnetaan nykypäivänä suosittuna flow-taide välineenä. Poita löytyykin monenlaisessa muodossa, joista tunnetuimpana se on tuliesiintymisessä, jossa esiintyjä pyörittää käsissään kahta ketjua, joiden toisissa päissä on palava tuli.

Tässä workshopissa et tarvitse aiempaa kokemusta poin pyörityksestä vaan lähdemme liikkeelle pyörityksen alkeista. Harjoittelemme liikeitä ilman tulta 4 kertaa, jonka jälkeen sovitaan yhdessä päivä yhteiselle tuliharjoitukselle, jossa liikkeitä pääsee kokeilemaan tulien kanssa.


Ilmoittaudu sähköpostitse katra@luminaproductions.fi

Kesto: 1 h x 4 krt
Hinta: 45 euroa (Lasku)

.

Tervetuloa opettelemaan Fat Chance Bellydance -vatsatanssityylin liikekieltä aivan alkeista lähtien! Opettelemme sekä hitaita että nopeita liikkeitä ykköstasolta lähtien sekä tanssimista ryhmässä improvisoiden. Harjoittelemme myös sormisymbaalien soittoa. Et tarvitse aiempaa tanssitaustaa osallistuaksesi!

 

Fat Chance Bellydance -tyyli (entinen American Tribal Style) on amerikkalaisen Carolena Nericcion luoma vatsatanssin fuusiolaji, jossa yhdistyy vaikutteita flamencosta, pohjois-afrikkalaisesta ja intialaisesta tanssista. Tärkeintä on yhdessä tanssiminen ja tanssin ilo!

 

Kurssilta saat mukaasi kehollista itsevarmuutta, onnistumisen kokemuksia, sopivasti haastetta ja hauskan tanssiporukan! Opettajana toimii Anriikka Mentilä.

 

KURSSI

Torstaisin klo. 19:00-20:00
3.9. - 26.11. (syysloma 15.10.)
yht. 12 tuntia

Paikka: Lumina Studio, Onkiniemenkatu 2 C 8, 4. kerros

 

Hinta: 120€
Kun ilmoittaudut heinäkuun aikana, hinta on 110€. Laskutus kurssin alkaessa.

Kurssilla on 15 paikkaa, joten varaa omasi pian!

Ilmoittaudu sähköpostitse
anriikka.mentila@gmail.com.

Ilmoittautumiset viimeistään 15.8

 

Gothic & Metal Belly Dance alkeet Workshop

by Zombieca

Tervetuloa tutustumaan metallivatsatanssin alkeisiin!

Tällä kurssilla tutustumme muutamiin perusliikkeisiin, jotka yhdistämme kurssin lopussa synkeään, dramaattiseen ja intensiiviseen sarjaan. Tälle workshopille et tarvitse aiempaa tanssikokemusta, sillä aloitamme aivan perusteista. Voit tulla niin synkeänä kuin haluat!

Gothic & Metal Belly Dance on nimensä mukaisesti vatsatanssia metallimusiikkiin. Se on noin 1990 -luvulla alkunsa saanut vatsatanssin fuusio tyylisuuntaus, jossa teemoina ovat glitterin ja kimalluksen sijaan kuolema, mystisyys, dramaattisuus ja kauhu. Tyyli pohjautuu klassiseen itämaiseen tanssiin, mutta vaikutteita näkyy myös mm. tribal fusionista ja muista tanssilajeista. Tässä tyylissä ei ole rajoja!

Vatsatanssi itsessään on paljon muutakin kuin "vatsalla tanssimista". Lajissa käytetään eri kehonosien isolaatiotekniikoita ja vahvoja aksentteja.Tunnetuin laji on naisellisesta ja käärmemäisestä liikekielestään. Tanssi on sopivasti haastavaa ja se sopii kaikille!

Opettajana kurssilla toimii Satu "Zombieca" Räisänen. Hänellä on taustaa useista eri tanssilajeista, mm. baletista ja nykytanssista, mutta itämaisen tanssin pariin hän päätyi vuonna 2008. Zombieca harrasti vuosia klassista vatsatanssia ja myöhemmin löysi tiensä tribal fusionin ja FCBD:n pariin. Vuonna 2014 hän löysi oman tyylinsä ja alkoi esittää vatsatanssia metallimusiikkiin goottiestetiikalla maustettuna. Zombieca on tunnettu dramaattisesta liikekielestään, jossa on vaikutteita modernista itämaisesta tanssista, tribal fusionista ja baletista. Opettajana hän kannustaa jokaista olemaan oma itsensä ja tulkitsemaan musiikkia omalla tavallaan.

KURSSIN HINTA: 20€

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse raisanen.satu@gmail.com

Ilmoittaumiset viimeistään 6.9 mennessä.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova, peruutukset lääkärintodistusta vastaan.

Tervetuloa mukaan!

Aika: Sunnuntai 13.9.2020 klo 13-14:30 tai Su 27.9.2020 (sama sisältö)

Paikka: Lumina Studio